kosten

 

ZAKELIJK

De manier waarop u uw bedrijf visueel presenteert bepaalt het beeld dat uw klant onthoudt. Een eerste indruk wordt pas echt indrukwekkend met krachtige, unieke fotografie. Ik help u graag bij het ontwikkelen van een professionele en unieke visuele identiteit. Dat resulteert in sprekende beelden om te printen of digitaal te presenteren. Basismateriaal van kwaliteit voor campagnes en projecten, om te presenteren op websites, in drukwerk of als decoratie.

Ik verzorg bijvoorbeeld fotografie van uw:
Projecten
Bedrijfslocatie
Personeel
• Bedrijfsproces
• Evenement

Werkwijze en kosten
Elke foto of reportage is maatwerk. Daarom spreek ik altijd eerst persoonlijk de eisen en wensen met u door. Daarna volgt een offerte.
Ik hanteer een basis uurtarief van EUR 85, exclusief BTW. Reiskosten: Zijn reisuren. Uiteraard zijn projectprijzen mogelijk.
Kennismaking en prijsopgaven zijn volledig vrijblijvend. Neemt u gerust contact  met mij op om uw idee of wens te bespreken. Telefonisch bereikt u mij direct op: 06-47950953

 

PARTICULIER

Ook particuliere klanten kunnen aankloppen voor bijvoorbeeld een reportage of portret.
Een portret kan gemaakt worden in mijn studio te Numansdorp (maximaal 2 personen), maar ook op locatie of bij u thuis.
Een reportage kan bijvoorbeeld een huwelijksreportage zijn, een reportage van een feest of evenement, maar ook een persoonlijke rouwreportage is mogelijk.

Prijsindicatie
Rouwreportage inclusief boek vanaf EUR 495 incl. BTW.
Huwelijksreportage op aanvraag, kosten vanaf EUR 295 incl. BTW.

Neem contact met mij op, dan informeer ik u graag over de mogelijkheden.